Wij zijn ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage!

 

Lucky Duck 2018 – Lionsclub Son en Breugel
Het doel van de Lucky Duck Race is om geld in te zamelen voor lokale goede doelen. In 2018 was Stichting MeeDoen het goede doel. Daarbij won de XL-eend van Meedoen de race op de Dommel. We hebben de opbrengst ingezet voor de aanschaf van mooie bedrijfskleding voor het Serviceteam.

Drakenbootfestijn 2019 – Rotary Son en Breugel
In 2019 organiseerde Rotary Son en Breugel het eerste Drakenbootfestijn in Son. We hebben samen met onze jongeren meegevaren en wij kijken terug op een enorm leuke en geslaagde wedstrijd. Blij verrast waren wij, dat we ook hier als goed doel werden aangemerkt. We hebben een prachtige bakfiets gekregen, waarmee het Serviceteam taken op het SWZ-terrein, of juist daarbuiten, kan uitvoeren.

Rabo ClubSupport 2019
Het verenigingsleven is belangrijk voor de maatschappij. Verenigingen versterken de samenleving en zorgen voor sociale samenhang. Daarom draagt de Rabobank middels de Rabo ClubSupport lokale clubs een warm hart toe. Klanten van de Rabobank kunnen een aantal stemmen uitbrengen op lokale goede doelen. Iedere stem is een bepaalde support waard. Wij bedanken onze stemmers hartelijk en hebben hierdoor een mooi geldbedrag in ontvangst kunnen nemen.

Collecte HandicapNL 2019
HandicapNL is de organisatie die mensen met een handicap in Nederland helpt sterkter te staan en zorgt dat zij eerlijke kansen krijgen. Dit jaar collecteerde Stichting MeeDoen voor HandicapNL en mochten zij een deel van de collecteopbrengst houden. De bijdrage wordt ingezet om nog meer jongeren naar wonen en werken te kunnen begeleiden.